Behandeling krullen

Behandeling krullen

Homecurly classic

Knippen
Advies

€60

Homecurly ready

Knippen
Stylen
Diffusen
Perfectie

€75

Homecurly kids classic

Knippen
Advies
T/m 6 jaar

€50

Homecurly kids ready

Knippen
Stylen
Diffusen
Perfectie
T/m 6 jaar

€65

Knippen

De eerste maar belangrijke stap in de behandeling voor krullen is knippen. Het knippen van krullend haar is een techniek waarbij de natuurlijke textuur en vorm van het haar worden geaccentueerd. Het doel is om het haar op zo’n manier te knippen dat de krullen mooi vallen en het haar er gezond en levendig uitziet. Bij het knippen van krullend haar is het belangrijk om geduldig en voorzichtig te werk te gaan. Het begrijpen van de unieke eigenschappen en behoeften van krullend haar is essentieel om het gewenste resultaat te bereiken.

Stylen

In de tweede stap voor behandeling krullen breng ik een leave-in conditioner, curl crème, gel of andere stylingproducten aan op vochtig haar. Deze producten helpen bij het definiëren van de krullen, het verminderen van pluis en het vasthouden van vocht. Vervolgens ga ik met een grove kam of denman borstel je krullend haar voorzichtig borstelen. De borstelharen van de Denman-borstel zijn ideaal voor het definiëren van krullen. Daarna gebruik ik de plopping-techniek met een microvezelhanddoek.

Krullen Heemstede

Diffusen

Het diffusen van krullend haar is een techniek die wordt gebruikt om de natuurlijke textuur en krullen te behouden of te versterken tijdens het drogen. Een diffuser is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om de luchtstroom te verspreiden en te verzachten, waardoor de krullen worden beschermd tegen directe hitte en pluizen wordt verminderd. Dus kortom meer krul minder pluis.

Perfectie

Tijdens het stylen van uw krullen, ontstaat er een hard laagje rondom de krullen doordat we een gel hebben gebruikt. Deze laag zet de definitie van uw krullen vast en voorkomt dat het haar pluizig wordt. Om de hardheid van je krullen te verminderen, gebruiken we een olie/serum om de krullen te verzachten en meer volume te geven. In de laatste stap van de krullen behandeling gaan we scrunchen.

Krullen kapper Haarlem-Noord

Info

Deze krullen behandelingen is een beleving in uw eigen vertrouwde omgeving. Volgens mijn visie zit hier ook alles in voor het beste resultaat voor uw krullen. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige producten. Het enige wat u nodig heeft is een stoel en een locatie, de rest regel ik allemaal.